maanantai 14. marraskuuta 2011

Päivän mittaisia hetkiä

Maanantai saapui, mutta paluu arkeen ei ollut tehokkuudeltaan mikään varsinainen menestys: päivän ainoa luento oli peruttu. Kisapäivän jälkeinen kooma oli näistä lähtökohdista katsottuna väistämätön. Tietenkin tentteihin olisi voinut lukea tai tehdä jotain muuta hyödyllistä, mutta niin vain kävi että pyörähdin yliopistolla syömässä savulohikeittoa ja tuijottamassa muutaman artikkelin kopioita, kunnes päätin suosiolla painella takaisin kotiin keittämään glögiä. Vaihdoin myös verhot ikkunoihin, ja hienostihan ne pääsevät oikeuksiinsa valoa vasten ryppyineen päivineen. En omista silitysrautaa...


Ahkerana piirtäjänä päätin aikani kuluksi dokumentoida joitakin tuotoksiani digitaaliseen muotoon, jotta tästä maanantaista ei tulisi aivan liikaa lauantai. Tässä niitä nyt olisi muutama kappale:
Inspiraatiosta on lähiaikoina irronnut vaikka minkälaisia eläinaiheita. Ilmeisesti tyyliini kuuluvat tällä hetkellä myös piirustusten reunamilla seikkailevat mönkiäiset ja ötökät. Nämä kaksi edellistä mustavalkoista piirrosta ovat viime keväältä. Silloin taiteilu sujui jotenkin jopa koulukiireistä huolimatta. Värillinen piirros on tältä syksyltä, ja se on piirretty kirjekuoreen. Olen innostunut raapustamaan kirjekuoriin kaikenlaisia taideteoksia aina silloin, kun on aikaa ja kohtuullisen usein myös silloinkin, kun pitäisi tehdä jotain muuta. Ehkä tästä tampiokin tajusi että eivät ne kirjeet ihan kenelle tahansa naapurin Tompalle lähde.

Tämänkin kuoren lähetän tässä jonain päivänä postissa tuonne maailmalle. Ainakin postinjakajaa (ja varsinkin vastaanottajaa) toivottavasti hymyilyttää.

3 kommenttia:

 1. Varmasti hymyilyttää! Hienoja piirrustuksia ja ötökät ovat varsin söpöjä! :) Hienoa että sullakin on blobloblogi! :)

  VastaaPoista
 2. Nyt kyllä täytyy sanoa, että aiheutat kirjekuorillasi kovia suorituspaineita, jos joku vaikka sattuisi odottamaan minua kotona, kun reilun puolen vuoden kuluttua joudun armeijaan. Kai minullakin on oikeus vaatia tuollaisia kuoria häneltä? Ja mitä jumituspäivään tulee, niin tällä puolella planeettaa on myös uiskenneltu maanantain ja todellisuuden syvissä pohjamudissa. Tosin täällä tarjonta ja maailman antama potentiaali olisivat voineet tehdä elämästä helpomman. En vain ollut vastaanottavainen.

  VastaaPoista
 3. Ainahan sä voit Turre esittää jotain vaatimuksia ;) Tai sitten sillä on joku ihan eri juttu joka piristää sun päivää kaiken sen vihreyden keskellä. Ja joskus vaan on eituumitäänmaanantai, onneks maanantaipäiviä ei oo kuin yksi per viikko...

  Kiitän, Hellu :) Katotaan jos tästä kirjoittamisesta vaikka tuliskin jotain :D

  VastaaPoista